Câteva rânduri despre blog, despre mine

cover

Despre blog

De ce se numește PINKtalks? Cred că fiecare om are culoarea sa preferată și mai cred că în viața fiecărui om trebuie să existe măcar puțină culoare. Culoarea mea preferată este o culoare foarte îndrăgită de fete, însă nu este o culoare dominantă în ținutele mele sau în obiectele pe care le dețin, ci este mai mult un simbol al stilului meu de viață, un simbol al optimismului. În traducere, numele blog-ului este: Roz vorbește.

Pe blog veți găsi informații despre fashion, travel, lifestyle  și despre tot ce mi se pare mie relevant să fie postat. Te voi ține la curent cu tot ce va fi nou, util, frumos, bun, interesant.

Și acum formalitățile, doar dacă sunteți curioase :

Despre mine

Mă numesc Ela, sunt născută în ’91 și sunt studentă. Nu sunt fashion designer, nu am studii superioare în domeniul modei și nici nu sunt studentă la jurnalism, dar îmi place să fiu la curent cu tot ce e nou și doresc să vă împărtășesc și vouă „descoperirile” mele. Citind blogul meu veți afla mai multe detalii despre mine: pe unde mă plimb, cum se duc banii, ce citesc, ce gadget-uri îmi cumpăr, cu ce mă îmbrac, ce rețete care nu vor participa la Masterchef îmi plac (nu vă recomand să participați cu ele, deoarece s-ar putea să vă treziți cu o farfurie în cap), etc.

Misiunea blogului

Scopul lui este să vă facă viața mai veselă și mai frumoasă, să vă țină la curent cu noutățile și mai ales să vă relaxeze când îl citiți.

Share

Dacă vă place blogul meu, vă invit să dați share, să îmi dați idei despre ce v-ar plăcea să scriu/testez/aflați/etc,  să continuați să mă vizitați și să stăm împreună la o ceașcă de cafea pe unde apucăm. Mai mult ca sigur, mă voi afla într-un autobuz sau o mașină, rugându-mă să ajung mai repede la destinație, pentru că deja am întârziat foarte, foarte mult 🙂 .

Vă pup și vă aștept pe blog!  Ela ❤

P.S. Dacă doriți să îmi scrieți, mă puteți contacta prin intermediul acestui formular 🙂 .

Lasă un comentariu